OVERSTAPCOACH VOOR 
ACHTSTEGROEPERS WORDEN?

Meld je NU aan!

Heb jij een passie voor coachen en wil je aan de slag met jongeren? Sta jij voor kansengelijkheid en heb jij zin om achtstegroepers te begeleiden in de overstap naar de brugklas? Dan zoeken wij jou!

Plan met ons een kennismaking in en misschien word jij de nieuwe overstapcoach bij Yeppe!

Wat biedt deze bijbaan?

Een mooi loon

Je krijgt van ons een mooi loon én jouw reiskosten en voorbereidingstijd die je maakt worden gewoon vergoed.

Opdoen van ervaring in het onderwijs

Je ontwikkelt skills in groepswerk, leerlingenbegeleiding en docentschap.

Zelfstandigheid en nakomen van de afspraken

Een studiebegeleider werkt zelfstandig. Je reist zelf naar een locatie en zorgt voor de begeleiding. Verder verwachten we dat je op tijd op locatie bent om je lessen te geven.

Dat de diverse doelgroepen in het onderwijs je aanspreken

Je hebt skills om jongeren te motiveren en te enthousiasmeren om te leren. Daarnaast heb je een creatieve inslag wat helpt in de omgang met de leerlingen en hun vragen.

Opdoen van ervaring in werken met jongeren

Door als studiebegeleider voor een groepte staan doe je ervaring op met verschillende doelgroepen en jongeren met allerlei uitdagingen.

Sociaal en empathisch sterk

Kunnen omgaan met verschillende doelgroepen en een positieve open sfeer kunnen creëren, is belangrijk bij ons werk. Ook is het nodig om stevig in je schoenen te kunnen staan om met onverwachte situaties om te gaan.

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.