Skiën met school

kleine groepjes

KLAS 3 t/M 6 + mbo

Meestal
een week

skiles van yeppers

concept

Skiën met school is een fantastische ervaring. Met een grote groep naar de sneeuw in Oostenrijk en (misschien wel voor de eerste keer) op ski's of snowboards. Jammer is dat het voor ouders vaak heel veel geld kost waardoor misschien niet iedereen mee kan. Wij gaan daar wat aan doen.

Yeppe gaat vanaf schooljaar 2022/2023 schoolreizen organiseren voor schoolgroepen.
We bieden het volledige pakket aan, namelijk: accommodatie, skipas, ontbijt, diner, (bus)vervoer, instructeurs en materiaalhuur. Ons doel is om elke school een reis aan te bieden voor 50 tot 100 euro minder per deelnemer dan betaald is voor de laatst georganiseerde reis (door een commerciële aanbieder). In schooljaar 2021/2022 organiseren we de eerste testreizen.

dit jaar al een betaalbare skireis?

Dat kan! Dit jaar gaan wij voor vijf scholen een eerste betaalbare reis organiseren. Wilt u uw leerlingen een goedkopere skireis aanbieden en/of bent u op zoek naar een nieuwe aanbieder? Neemt u dan vooral contact met ons op! Wij komen graag vrijblijvend onze ideeën aan u voorleggen.

Wilt u vrijblijvend een brochure ontvangen?

Door op Ja, graag! te klikken, ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Yepper worden? Samenwerken?

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.