YEPPE VACATURES

PROJECTENORGANISATOR GEZOCHT!

Basisscholen, middelbare scholen en mbo’s hebben behoefte aan extra ondersteuning. Er is een lerarentekort, de werkdruk is onwijs hoog en leerlingen missen persoonlijke aandacht. Scholen zoeken extra begeleiding en kloppen bij ons aan. Hier kom jij als projectmanager om de hoek kijken! Als projectmanager luister jij naar de school en zet jij hun wensen om in heldere afgekaderde projecten. Van een duidelijke planning tot het organiseren van lesmateriaal en begeleiding: jij hebt dit under control! In onze organisatie ben jij de onmisbare spil die in contact staat met de planner en afdeling inhoud en ontwikkeling op ons kantoor. Je empathische en oplossingsgerichte houding is bij deze functie ook zeker belangrijk: als projectmanager stuur je onze studiebegeleiders aan die op de scholen met de leerlingen werken. Jij bent de koele kikker die de losse puzzelstukjes op kantoor en op school samen kan brengen tot één mooi geheel.

WAAR JIJ JE MEE BEZIG HOUDT

- Het contact met de scholen voorafgaand, tijdens en na afloop van de begeleiding
- Het vertalen van de wens van de school naar een uitvoerbare planning
- De organisatie en de kwaliteit van de projecten op school
- De planning en uitvoer van de ondersteuning op school
- Het aansturen van de studiebegeleiders

WAT WIJ in jou zoeken

/ Minimaal hbo-denkniveau
/ Een frisse en oplossingsgerichte energie
/ Iemand die maatschappelijk betrokken is en affiniteit heeft met het onderwijs
/ Een optimistische regelaar en communicator
/ Iemand die leuk is om mee te werken en teamspirit heeft!
/ Een gestructureerd persoon die goed werkt onder tijdsdruk
/ Een empathisch improvisatietalent die sterk is in het communiceren met verschillende partijen: van studiebegeleiders tot schoolleiders

WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN

Je komt werken bij het leukste onderwijsondersteuningsteam van Nederland! We werken in een fijn kantoor in Utrecht. In je functie heb je veel eigenaarschap en verantwoordelijkheid. We vergoeden je reiskosten, je krijgt een laptop en telefoon van ons. Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken. Het startsalaris ligt tussen de €2.450 en €2.850 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

ZIE JIJ DE BAAN ZITTEN?

Dan horen wij heel graag van je! Solliciteren kan uiterlijk t/m zondag 2 oktober op een manier die jij prettig vindt. Een filmpje, een brief of een podcast; wij zijn benieuwd. Stuur je sollicitatie en/of eventuele vragen naar wijnand@yeppe.nl of neem contact op via 06 420 212 86.

Het stimuleren van diversiteit in brede zin, bijvoorbeeld in perspectieven, achtergronden en inzichten, is een belangrijk aandachtspunt bij Yeppe. Het maakt niet uit waar je in gelooft, hoe oud je bent, waar je vandaan komt en op wie je valt. We zijn vooral geïnteresseerd in jouw bijdrage aan ons team!

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.