impact maken in het onderwijs?

MELD JE AAN ALS YEPPER!

Ben jij een student, afstudeerder of werkende van 20 jaar of ouder en wil jij...

Word dan Yepper! Van examentraining geven tot zelf voor de klas staan: wij zorgen voor de perfecte match tussen jou en een project. Meld je aan voor een kennismaking om samen te kijken naar wat voor impact jij kan maken.

Wat biedt deze bijbaan?

Veel vrijheid en flexibiliteit als Yepper

Ben je een periode niet (zo veel) beschikbaar? Geen probleem! Ruimte om juist wat meer aan de slag te gaan? Ook goed! We kijken graag met je mee naar wat in jou agenda past.

Yeppe betaalt een mooi uurloon

Op basis van de ervaring die je meebrengt en het project op school, wordt je uurloon bepaald. Gemiddeld ligt dit tussen de 12,50 en 16,50 euro per uur. Ook vergoedt Yeppe (veel van) jouw reiskosten.

Laagdrempelig contact

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, zijn we makkelijk en goed bereikbaar. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, telefoon of per mail. Daarnaast nemen onze community manager en planners regelmatig contact met je op om te horen hoe je het vindt op school.

Yepper-zijn doet het goed op jouw CV

Jouw progressie en werkplezier staan bij Yeppe voorop. Waar je je ook in je onderwijscarrière bevindt; bij Yeppe helpen we jou om te groeien in je werk op school. Zo zorgen wij voor de perfecte match tussen jouw wensen en kwaliteiten en het project op school. Daarnaast kan je ook bij ons trainingen en seminars volgen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je blijft leren en uitgedaagd wordt!

werken voor yeppe betekent veel afwisseling

Als Yepper ga je aan de slag voor verschillende trajecten bij scholen bij jou in de buurt. Yeppe werkt samen met diverse scholen met verschillende achtergronden. Zo is geen project hetzelfde!

Wat verwachten wij van een
toekomstig studiebegeleider?

Dat je tenminste 20 jaar of ouder bent.

Een Yepper is niet bang voor wat verantwoordelijkheid en heeft minimaal een mbo- diploma niveau 4 op zak.

Flexibiliteit

Je bent flexibel in je beschikbaarheid, vindt het geen probleem om te reizen en houdt ervan om op diverse projecten aan de slag te gaan. Hoe flexibeler je bent, des te meer Yeppe je te bieden heeft!

affiniteit met verschillende doelgroepen in het onderwijs

Je bent goed in het helpen en enthousiasmeren van jongeren van verschillende achtergronden en kan daar gemakkelijk energie in stoppen en/of uithalen. Tevens zorg je voor een fijne open sfeer in de klas en gelijke behandeling voor iedereen.

Sociaal en empathisch sterk

Je bent rustig en beheerst, bijvoorbeeld als een leerling zich opeens niet zo lekker voelt. Daarnaast heb je een goed inlevingsvermogen waardoor je jezelf makkelijk verplaatst in de ervaringen van leerlingen, docenten en schoolhoofden.

Zelfstandigheid en nakomen van de afspraken

Je vindt het belangrijk om goed voorbereid te zijn voordat je aan de slag gaat als begeleider op school. Daarnaast heb je een positieve en oplossingsgerichte houding en onderhoud je met gemak het contact met Yeppe.

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.