Zelf voor de klas staan?

Meld je aan als studiebegeleider, examentrainer of docent.

Ben jij een student, afstudeerder of werkende en wil jij...

Word dan begeleider bij Yeppe! Van examentraining geven tot zelf voor de klas staan: wij zorgen voor de perfecte match tussen jou en het project. Meld je aan voor een kennismaking om samen te kijken naar wat voor impact jij kan maken.

Wat biedt deze bijbaan?

Een mooi loon

Je krijgt van ons een loon boven het minimum en alle reiskosten die je maakt vergoed.

Opdoen van ervaring in het onderwijs

Je ontwikkelt skills in groepswerk, leerlingenbegeleiding en docentschap.

Laagdrempelig contact

Als je ergens tegenaan loopt of je hebt vragen, dan zijn we goed bereikbaar - ook via WhatsApp.

veel vrijheid

Je bent bij ons niet gebonden aan vaste uren of dagen. Als je een periode druk bent, hoef je niet te werken. Heb je een periode daarna veel tijd, kun je juist wel veel werken. Zo kan je deze bijbaan goed combineren met het ritme van je studie.

Opdoen van ervaring in werken met jongeren

Door als studiebegeleider voor de klas te staan doe je ervaring op met verschillende doelgroepen en jongeren met allerlei uitdagingen.

Afwisseling

Je kunt aan de slag in verschillende scholen door heel het land; samen kijken we naar de regio´s die voor jou uitkomen. Daarbij bieden we ook verschillende trajecten aan. Zo zijn er naast examentrainingen en bijles ook speciale trajecten zoals lentescholen waar wij aan werken.

Wat verwachten wij van een
toekomstig studiebegeleider?

Dat je tenminste 20 jaar of ouder bent.

We zoeken mensen met een beetje senioriteit.

Flexibiliteit

Je hoeft bij ons niet een vast aantal uur per week of maand te werken. Echter als je standaard alleen vier uur op vrijdagmiddag kan, dan wordt het wel lastig.

Dat de diverse doelgroepen in het onderwijs je aanspreken

Je hebt skills om jongeren te motiveren en te enthousiasmeren om te leren. Daarnaast heb je een creatieve inslag wat helpt in de omgang met de leerlingen en hun vragen.

Sociaal en empathisch sterk

Kunnen omgaan met verschillende doelgroepen en een positieve open sfeer kunnen creëren, is belangrijk bij ons werk. Ook is het nodig om stevig in je schoenen te kunnen staan om met onverwachte situaties om te gaan.

Zelfstandigheid en nakomen van de afspraken

Een studiebegeleider werkt zelfstandig. Je reist zelf naar een locatie en zorgt voor de begeleiding. Verder verwachten we dat je op tijd op locatie bent om je lessen te geven.

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.