Zelf voor de klas staan?

Meld je aan als studiebegeleider, examentrainer of docent.

Bij Yeppe zijn we constant op zoek naar studenten, afstudeerders en (hybride) docenten die een nieuwe uitdaging willen aangaan in het onderwijs. Wil jij bijvoorbeeld bijlessen verzorgen, examentraining geven of zelfstandig voor de klas staan? Meld je aan voor een kennismaking zodat we samen kunnen bekijken wat je kunt betekenen en welke rol je kunt vervullen.
De minimale vereisten: Eerste jaar studie afgerond, affiniteit met het onderwijs en minimaal 20 jaar oud.

Wat biedt deze bijbaan?

Een mooi loon

Je krijgt van ons een loon boven het minimum en alle reiskosten die je maakt vergoed.

Opdoen van ervaring in het onderwijs

Je ontwikkelt skills in groepswerk, leerlingenbegeleiding en docentschap.

Laagdrempelig contact

Als je ergens tegenaan loopt of je hebt vragen, dan zijn we goed bereikbaar. Zelfs via WhatsApp

Relatief veel vrijheid

Je bent bij ons niet gebonden aan vaste uren of dagen. Als je een periode druk bent, hoef je niet te werken. Heb je een periode daarna veel tijd, kun je juist wel veel werken. Zo kan je deze bijbaan goed combineren met het ritme van je studie.

Opdoen van ervaring in werken met jongeren

Door als studiebegeleider voor de klas te staan doe je ervaring op met verschillende jonge doelgroepen en met jongeren met allerlei rugzakjes.

Afwisseling

Je gaat aan de slag bij verschillende scholen door heel het land, samen kijken we naar de regio´s die voor jou uitkomen. Daarbij bieden we ook verschillende trajecten, zo zijn er naast examentrainingen ook speciale trajecten zoals lentescholen en andere projecten waar wij aan werken.

Wat verwachten wij van een
toekomstig studiebegeleider?

Dat je tenminste 20 jaar of ouder bent.

We zoeken mensen met een beetje senioriteit.

Flexibiliteit

Je hoeft bij ons niet een vast aantal uur per week of maand te werken. Echter als je standaard alleen vier uur op vrijdagmiddag kan, dan wordt het wel lastig.

Dat de diverse doelgroepen in het onderwijs je aanspreken

Je hebt skills om jongeren te motiveren en te enthousiasmeren om te leren. Daarnaast moet je ook een beetje creatief zijn om met de leerlingen en (hun) vragen om te gaan.

Sociaal empathisch sterk

Kunnen omgaan met verschillende doelgroepen en een positieve open sfeer kunnen creëren is belangrijk bij ons werk. Ook moet je stevig in je schoenen kunnen staan om met onverwachte situaties om te gaan.

Zelfstandigheid en nakomen van de afspraken

Een studiebegeleider werkt zelfstandig. Je reist zelf naar een locatie en zorgt voor de begeleiding. Verder verwachten we dat je op tijd op locatie bent om je lessen te geven.

Wat kan je verwachten van werken via ons
(ook ten tijde van Corona)?

Variatie

De projecten die je zal draaien zijn zeer verschillend; in kleine groepjes werken, individueel werken, grote scholen, kleine scholen en verschillende doelgroepen; noem het maar op

Geen gedoe

Je hoeft niets mee te nemen want het lesmateriaal is meestal al op de school aanwezig, tenzij anders vermeld. Ook is op locatie bijna altijd een collega aanwezig waar je ter plekke vragen aan kunt stellen of mee kunt overleggen.

Reistijd

Je werkt op verschillende locaties. Dat is een leuke afwisseling. Deze afwisseling brengt ook wat reistijd naar andere steden met zich mee.

Safety first

Corona Maatregelen: we houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Dat betekent dat we afstand houden, desinfecteren en regelmatig onze handen wassen. Sommige scholen hebben eigen aanvullende maatregelen. Neem altijd een mondkapje mee.

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.