By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Persoonlijke Assistentie en Klasondersteuning

Tijd tekort, last van een hoge werkdruk of op zoek naar klassenverkleining? Onze Yeppers kunnen een oplossing bieden met ‘Persoonlijke assistentie en klasondersteuning ofwel PAK.

De Yepper biedft ondersteuning waar en wanneer dat nodig is voor een vast aantal uur per week. Er wordt ondersteuning gegeven op twee gebieden: opvang van klassen en assistentie van de leerkracht. Dit kan gaan om het bieden van ondersteuning in de klas, om het opvangen van lessen of om het uitvoeren van administratieve taken en nakijkwerk. Maar andere hulp is ook mogelijk; waar jullie op dat moment maar extra ondersteuning nodig hebben!

OP MAAT GEMAAKT

Ondanks dat scholen met vergelijkbare uitdagingen te maken hebben, zien de hulpvragen er in de praktijk toch vaak anders uit. Daarom wordt bij Yeppe de PAK compleet op maat gemaakt.

WELKE AANPAK PAST BIJ JULLIE?

VAKINHOUDELIJKE BEGELEIDING FULLTIME / PARTTIME

De Yepper biedt een vast aantal uur per week ondersteuning in de klas.

PRAKTIJKONDERSTEUNING

Helpen met appels schillen, tafels klaarzetten of de klas versieren? De Yepper draait haar/zijn hand er niet voor om!

De aanPAKkers van Yeppe geven dus ondersteuning op allerlei gebieden! Benieuwd naar wat we kunnen betekenen bij jullie op school?

Download de brochure en ontdek wat voor aanPAK past bij jullie op school.

DOWNLOAD DE BROCHURE