By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Persoonlijke Assistentie en Klasondersteuning

Tijd tekort, last van een hoge werkdruk of op zoek naar klassenverkleining? Studiebegeleiders van Yeppe kunnen de last verlichten met PAK:
Persoonlijke Assistentie en Klasondersteuning.

Als aanPAKker biedt de Yepper ondersteuning waar en wanneer dat nodig is voor een vast aantal uur per week. Er wordt ondersteuning gegeven op twee gebieden: opvang van klassen en assistentie van de docent. Dit kan ondersteuning zijn in de klas, les opvangen of administratief werk verrichten. Maar andere hulp is ook mogelijk; waar jullie op dat moment maar extra ondersteuning nodig hebben!

OP MAAT GEMAAKT

Ondanks dat scholen met soortgelijke uitdagingen te maken hebben, zien de hulpvragen er in de praktijk toch vaak anders uit. Daarom wordt bij Yeppe de PAK compleet op maat gemaakt.

WELKE AANPAK PAST BIJ JULLIE?

VAKINHOUDELIJKE BEGELEIDING FULLTIME / PARTTIME

Met vakkennis en passie voor het vak biedt de Yepper voor een vast aantal uur per week ondersteuning in de klas. 

PRAKTIJKONDERSTEUNING

Helpen met appels schillen in horecalessen tot samen knutselen. De Yepper biedt met zijn helpende hand die extra support waardoor de leraar niet zijn les hoeft te onderbreken. Hoe fijn is dat?


De aanPAKkers van Yeppe geven ondersteuning op twee gebieden: opvang van klassen en assistentie van de docent. Twee praktijkvoorbeelden zijn hierboven weergegeven. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?

Download de brochure en ontdek wat voor aanPAK past bij jullie op school.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Wilt u met ons in gespRek over PAK?

Door op Ja, graag! te klikken, ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.